Un urs a atacat gospodăria unui clujean: ”Vai de ei săracii oameni, care își văd munca distrusă într-o noapte!” - FOTO


Un urs a atacat o gospodărie din Recea Cristur și a făcut pagube însemnate, omorând animalele din bătătura unui localnic. 

Vai de ei săracii oameni care își văd munca, agoniseala, sursele de hrană, sursele de venit, pasiunile, investițiile, toate ruinate într-o noapte, într-un singur atac. 

Imaginile acestea sunt din curtea unui om cu mâini trudite. Un om pe care nu-l găsești într-un birou, la cămașa și cravată. N-are pix în mână. Are sapă și pământ sub unghii. 

Sunt împotriva braconajului, sunt împotriva defrișărilor ilegale, sunt împotriva tuturor activităților iresponsabile, sunt împotriva deșeurilor și a tot ce înseamnă nerespectarea legislației privitoare la protecția mediului, sunt împotriva violenței asupra animalelor dar SUNT PENTRU OMUL DE R ND! Uneori vânătoarea este necesară, uneori tăierile de arbori sunt tratament, uneori trebuie sa deschidem ochii pur și simplu! 

Îmi cer scuze că nu pot să fiu alături de “extremiști” îmi cer scuze pentru ca eu cred cu adevărat și cu tărie in ECHILIBRU!”, a relatat Rocsana Contraș, șef Arii Protejate Cheile Turzii - Cheile Turenilor.

362288839_6796737540345826_8748154481321714438_n.jpg

Comentarii Facebook