Un tânăr din Turda a găsit un proiectil și a decis să-l ducă la fier vechi. A vrut „să facă un ban”, dar au intervenit polițiștii


Un incident ieșit din comun ar fi avut loc miercuri seara în Turda, unde niște persoane au găsit un proiectil și erau pregătite să-l transporte la „fier vechi”, însă planul a fost stopat de intervenția polițiștilor.

Un incident care putea avea urmări foarte grave s-a produs pe strada Nicolae Teclu din Turda, unde niște persoane au găsit un proiectil și erau pregătite să-l transporte la ”fier vechi”, să mai facă un ban, scrie Turda News.

La data 27 iulie a.c., în jurul orei 18.10, Poliția municipiului Turda a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr de 21 de ani, cu privire la faptul că pe malul râului Arieș, ar fi găsit un obiect metalic ce pare a fi un proiectil. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe strada Nicolae Telcu din municipiu, unde au luat măsuri de asigurare a perimetrului, restricționând circulația persoanelor până la sosirea specialiștilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.”, anunță IPJ Cluj.

Echipajul pirotehnic a stabilit faptul că este vorba despre un proiectil de 82 mm, pe care l-au ridicat în vederea asanării.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook