Sambata 26 Octombrie

Un tânăr a fost înjunghiat sâmbătă după-amiază într-o stație de autobuz de pe strada Teodor Mihali din Cluj-Napoca/ A fost dus la UPU


Tânăr înjunghiat în această după-amiază într-o stație de autobuz de pe strada Teodor Mihali din Cluj-Napoca. A fost dus de urgență la UPU

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 15:00, generând panică în rândul celor prezenți. Se pare că un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat, iar cei doi atacatori au reușit să fugă de la locul faptei înainte ca autoritățile să intervină.

Potrivit informațiilor preliminare obținute de polițiști, tânărul se afla într-un mijloc de transport în comun când a fost abordat agresiv de doi bărbați. Deși motivele acestui conflict nu sunt încă clare și urmează să fie stabilite în cadrul investigațiilor, se pare că altercația a escaladat rapid. La coborârea din mijlocul de transport, cei doi bărbați l-au atacat pe tânăr cu un obiect contondent, provocându-i răni grave.

Polițiștii continuă cercetările pentru a identifica și prinde agresorii, apelând la orice persoană care ar putea oferi informații relevante. Între timp, victima a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, iar starea sa este monitorizată de echipa medicală. 

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj au declarat pentru Știri de Cluj:

”La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre o stare conflictuală înregistrată pe strada Teodor Mihali, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 19 ani, în timp ce se afla  într-un mijloc de transport în comun, pe motive ce urmează a fi stabilite de polițiști în cadrul cercetărilor, ar fi fost abordat în mod agresiv de către doi bărbați, iar ulterior, la coborârea din mijlocul de transport în comun, ar fi fost agresat de către cei doi bărbați cu un obiect contondent.

În urma evenimentului, tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În aceste momente sunt efectuate cercetări pentru depistarea cu celeritate a persoanelor bănuite și dispunerea măsurilor legale, față de acestea”, au declarat reprezentanții IPJ pentru Știri de Cluj.

Comentarii Facebook