Sambata 26 Octombrie

Doi tineri care s-au dat peste cap de mai multe ori cu o mașină de teren aduși de urgență la Cluj cu elicopterul SMURD- FOTO/VIDEO

Accidentul a avut loc într-o zonă montană greu accesibilă din Munții Rodnei. 

Un autoturism de teren s-a răsturnat în extravilanul localității Anieș. La locul evenimentului, polițiștii au stabilit faptul ca un autoturism de teren care se deplasa printr-o zonă greu accesibilă din extravilanul localității s-a răsturnat. În urma accidentului, atât șoferul de 25 de ani cât și un pasager de 24 de ani, au fost răniți, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Din primele informații primite la 112 de la fața locului rezulta că una din cele doua persoane din autovehiculul de teren era decedată. Din fericire, în momentul în care salvatorii au ajuns la locul intervenției au găsit ambele victime cu în viață.

Una dintre ele era inconștientă, una – conștientă. Bărbatul inconștient a fost stabilizat de echipajul elicopterului SMURD de la Baza Jibou și pregătit pentru a fi transportat pe cale aeriana la o clinica de specialitate din  Cluj-Napoca.

Sursa Video : Bistrițeanul RO

rodnei 3.jpg


rodnei 2.jpg


elicopter smurd.jpg



Comentarii Facebook