Un student din Cluj a murit în cabana unde a petrecut Revelionul. Era bolnav, dar voia să își trăiască viața - FOTO

 

Un student de la UTCN a murit într-o cabană din localitatea Beliș, unde petrecuse Revelionul alături de mai mulți prieteni. 

 

Tudor Terec avea 25 de ani și a murit în a treia zi a anului în baia cabanei unde și-a petrecut și Revelionul. Apropiații acestuia povestesc că Tudor a intrat în baie, dar nu a mai ieșit, astfel că cei care se aflau în cabană au încercat să deschidă ușa pentru a vedea ce dacă prietenul lor este în regulă, mai ales că știau că este bolnav. 

 

Tudor ne-a deschis ușa, dar după câteva secunde s-a prăbușit la podea și atunci am intrat în panică. Am sunat la 112 și am chemat o Ambulanță, dar era prea târziu. Suferise un atac și zăcea inconștient în fața noastră. Nici medicii nu au mai putut face nimic. Este o mare tragedie. Era un băiat foarte bun”, ne-a relatat un apropiat. 

 

Tudor Terec suferea de astm și a refuzat tratamentul, preferând să își trăiască viața. ”Spunea că oricum nu va trăi mai mult de 40 de ani, așa că mai bine trăiește acum”, a mai spus prieteul lui Tudor Terec.

 

Tânărul și-a înghețat studiile la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, dar avea de gând să revină la facultate. Între timp, Tudor se angajase la un call center.

Comentarii Facebook