Un șofer bețiv din Băișoara a ajuns unde îi e locul, după gratii


Un șofer bețiv din Băișoara a fost reținut pentru 24 de ore, după câteva zile de la incidentul în care a fost implicat. 

În 11 februarie, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore și sunt continuate cercetările privind săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ancheta a stabilit că în 9 februarie, în jurul orei 23.30, poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizaţi de către ”un bărbat de 47 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe DJ 107R, din direcția Băişoara spre Muntele Băişorii, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, conducătorul celuilalt autovehicul continuându-şi deplasarea. 

Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii s-au deplasat în localitatea Băişoara, unde au depistat autoturismul în cauză, stabilind că la volanul acestuia se află un bărbat de 35 de ani, din comuna Băişoara”.

Șoferul emana halenă alcoolică și a fost testat. Rezultatul arată că acesta avea o concentrație în valoare de 1.82 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Șoferul a fost dus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei, fără a opune rezistență, fiind extrem de beat. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook