Un șofer beat din Gherla a sărit să bată un agent rutier


Un șofer beat din Gherla a sărit să bată un agent de la Poliția Rutieră, fiind încătușat și arestat pentru 30 de zile.

La data de 19 martie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Gherla au oprit pentru control un autovehicul, pe strada Mihai Eminescu din municipiu.

Conducătorul auto de 31 de ani, din municipiul Gherla a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, moment în care ar fi devenit agresiv verbal, adresând injurii și amenințări cu acte de violență la adresa unuia dintre agenții de poliție.

De asemenea, bărbatul ar fi încercat să-l agreseze fizic pe agentul de poliție, fiind oprit și imobilizat de către polițiștii prezenți la fața locului.

În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla, fiind demarate cercetări pentru clarificarea tuturor împrejurărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

În baza probatoriului administrat, cel în cauza a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior magistrații Judecătoriei Gherla au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook