Un sfert din bicicletele de inchiriat de la Sala Sporturilor din Cluj s-au stricat - VIDEO si FOTO

 

Un sfert din bicicletele de inchiriat de la Sala Sporturilor s-au stricat si nu mai pot fi folosite in programul zilnic de zecile de clujeni care vor sa faca miscare si sa se bucure de oferta proiectului "I Love Velo", initiat in urma cu 5 zile.

 

Din cele 150 de bibiclete care erau disponibile la inceputul saptamanii, cand a fost inaugurat programul, aproape 40 sunt in acest moment indisponibile pentru ca s-au stricat. "Incercam noi sa le reparam pe cele care au defectiuni minore, dar pe altele le trimitem la service pentru remedierea problemelor", a declarat unul dintre tinerii care se ocupa de parcul de biciclete.

 

Acesta a dat vina si pe cei care inchiriaza bicicletele si a spus ca nu le exploateaza corespunzator, lucru care ar explica faptul ca atat de multe bicicletele au fost "trase pe dreapta" si nu pot fi folosite.

 

Vineri dupa-amiaza, de la ora 17.00 si pana al 20.00, cand s-a inchis programul, a fost coada in permanenta pentru imprumutarea unei biciclete. "Nu avem bicicletele si se face coada, nu avem ce face. Nu putem sa va dam bicicletele stricate!" a fost raspunsul celui de la ghiseul unde se depun formularele, cand a fost intrebat despre zecile de biciclete parcate langa coada formata de clujeni in fata centrului de imprumut.

 

Clujenii au declarat ca este inadmisibil ce se intampla si ca bicicletele sunt de proasta calitate. "Nu se poate sa ii cada lantul, sa se sparga roata, sa miste ghidonul, sa miste scaunul. Ce bicicletele sunt astea, de frumos arata frumos, dar de solide sunt parca de carton. Oricum la cat suntem de saraci stam aici la coada poate vine cineva cu una buna si ne dam si noi", a declarat Pavel Sas, care a stat la coada 30 de minute pentru o bicicleta "buna".

Comentarii Facebook