Duminica 28 Aprilie

Un scuterist a căzut ca o “plăcintă” pe Calea Baciului. Sfaturi date începătorilor de un motociclist cu experiență - VIDEO si FOTO


Un scuterist a suferit o autoaccidentare ușoară miercuri, 6 septembrie, pe Calea Baciului, din Cluj-Napoca, prilej pentru un alt motociclist cu experiență să repete unele dintre măsurile de siguranța, ce trebuie luate in trafic.

Scuteristul a “înghețat” când a vazut, în ultimul moment, mașina oprită in fața sa si a preferat să cadă. Intrarea pe banda a doua putea să conducă la un accident mult mai grav de circulație.

Si într-o simplă căzătură se vede cât de importantă este casca dar mai ales ca ea sa fie bine legată. 

O cască nelegată sau cu breteaua largă este la fel de periculoasă că și nepurtarea ei. Aceasta sare din cap înainte ca dovleacul să atingă asfaltul.

Nici mănușile nu sunt de neglijat. După o astfel de căzătură, e una să te scuturi de praf si să mergi mai departe și e cu totul alta să îți lingi ranile 2 săptămâni.

Poartă echipament tot timpul mai ales daca nu ai foarte mulți ani de experiență! Exersează frânarea de urgență! Anticipează traficul din față! Rămâi focusat!”, a precizat Timo Campean, de la Timo Moto, Verificare si Consultanță.

IMG_8186.jpeg

IMG_8185.jpeg

IMG_8184.jpeg

Video: Timo Moto - verif, consult, blog & more

Comentarii Facebook