Ce a pățit o mămică din Cluj, care a vrut să angajeze o femeie care să-i calce hainele: ”Da, eu nu mai dovedesc și cu călcatul!”


O mămică din Cluj-Napoca a vrut să dea un job unei femei, care să o ajute la călcat hainele, dar a avut o experiență negativă. Pățania arată că e tot mai greu să găsești pe cineva care să se țină de cuvânt sau că oamenii nu au nevoie de locuri de muncă.

Oameni buni, oare s-a dilit lumea asta complet sau doar eu întâlnesc așa ceva? Nu pot să nu vă povestesc! 

Pun un anunț pe un grup de mămici cum că aș avea nevoie de cineva la călcat. - Da, eu nu mai dovedesc și cu călcatul căci fiu’ miu de pe la 7 luni e băgat în priză, abia mă mai țin după el. Pur și simplu nu îmi mai ajunge timpul.-

Îmi scrie o doamnă cum că ar veni să calce la domiciliu. Stabilim preț, ziua, ora, totul ca la carte. 

Se face ora la care trebuia să ajungă, las să treacă sfertul academic și îi scriu pe whatsapp, nu răspunde, o sun, nu răspunde. În sinea mea așteptam măcar o banală explicație, nu puteam concepe că mă lasă pur și simplu așa, cum ar veni cu ochii în soare.

Bun, intru mai târziu pe aplicație, mesajul era citit. Peste 2 zile îmi scrie că ”și-a scăpat telefonul în apă și nu a putut lua legatura cu nimeni, dar daca mai e valabil ea vine la călcat cu mare drag”. Pfff….un ochi râdea, altul plângea. Zic ok (îi mai dau o șansă). 

Stabilim iarași, zi, oră! Pregătesc din nou muntele de haine, fierul, masa, ba voiam sa-i duc și un pahar cu apă să se hidrateze pe când ajunge.

Îmi scrie tipa că e pe troleu, îmi trimite chiar și o poză. Cam in 10 minute trebuia să ajungă. După 15 min primesc un mesaj: “ mi s-a făcut rău, o să întârzii puțin, am coborât la Sora”. 

Zic hai…nu-i nimic o fi luat-o căldurile (în gândul meu) stau și aștept, și aștept….trece o oră și nimic….Îi scriu: “vă simțiți mai bine? Doriți să veniți în altă zi?” 

Niciun răspuns! Oare să o mai aștept? Sper că nu a murit în față la Sora. 

Eu m-am amuzat pentru că nu merită să mă enervez pentru așa ceva dar e foarte trist”, a relatat Călina.

Comentarii Facebook