Un polițist din Cluj, acuzat că a avut relații sexuale cu o minoră. Fata a renunțat la școală din cauza BÂRFELOR - VIDEO

 

Un șef de post din județul Cluj este acuzat de o minoră că a întreținut relații sexuale cu ea. Fata a renunțat la școală pentru că s-a aflat de idila cu omul legii.

Mateş Florinel era şef de post în comuna Poieni și a avut o idilă pe durata unui an cu o elevă, pe care a cunoscut-o în vara anului 2013, la un bar unde aceasta lucra.

 

După circa un an, fata a fost diagnosticată cu sifilis și a fost nevoită să renunțe la școală de rușine. Un coleg de-al polițistului Florinel Mateș a aflat despre povestea celor doi și l-a raportat superiorilor. 

 

Am început să ne cunoaștem înainte de a începe anul școlar și după aceea am avut relații sexuale. Am avut întâlniri la Huedin, la el acasă. Eu știam că nu se înțelege cu șoția.

 

Mi-a spus că mă va ajuta cum poate, dacă voi avea nevoie de ceva. M-a și ajutat. Când am avut nevoie de bani mi-a dat. Dacă am avut probleme cu cineva, i-am spus și intervenea. 

 

Nu mă mai duc la școală pentru că s-a aflat ce s-a întâmplat între mine și polițiști. Nu am mai vrut să mă duc. S-a zvonit și că am avut sifilis. Îmi doresc să mă pot duce la școală și să nu mă mai caute poliția”, a precizat minora.

 

Pe mine m-au dus polițiștii la post și mi-au spus că a avut relații sexuale cu Florian Matiș. Știu că e șef de post în Poieni”, a spus mama fetei.

 

Aspectele semnalate fac obiectul unei anchete interne. În urma primelor verificări, IPJ Cluj a dispus declanşarea cercetărilor prealabile faţă de poliţist şi înştiinţarea unităţii de parchet competentă, după calitatea persoanei, pentru a stabili dacă există indicii de săvârşire a unei infracţiuni şi dacă se impune înregistrarea unui dosar de cercetare penală”, a declarat Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, conform News Cluj



Comentarii Facebook