Miercuri 24 Aprilie

Un polițist ar fi făcut scandal la localul „La bucureșteanu'” din Huedin


Gheorghe Matiș, polițist în comuna Poieni, ar fi făcut scandal, vineri după-amiaza, în localul ”La bucureșteanu'” din Huedin.

Polițistul era liber și a făcut scandal în local, pe motiv că nu ar fi fost servit cu alcool.

Vineri am fost martor eu si prietenii mei la un ceva socant. Ne aflam pe terasa deschisa a pizzeriei La Bucureateanul, cand a venit politistul Ghita poreclit Hurdube de la Postul Poieni cu inca un baiat inauntru, dupa ce s-a inchis locul si au vrut sa cumpere bere, dar patronul Bucuresteanul nu a vrut sa-i serveasca si le-a zis ca a inchis si ca nu poarta masca. Ghita a sarit in sus si a inceput sa-l injure pe patron in toate felurile: Te omor f****e Dumnezo!!! Si a sarit sa-l loveasca pe Bucuresteanul care s-a tot ferit. Politistul era mort de beat si injura si urla in continuu fara masca pe fata. Cu el era un baiat din Rachitele”, arată INFO Huedin.

Polițistul a fost scos din local de alți agenți chemați prin 112. 

Au venit cu masina la bar si Ghita s-a dat jos de pe locul soferului. Patronul a sunat la 112 si dupa ceva vreme au venit doi politisti cu masina. Stiu ca la unul i se spune Lulu si celalat e ungur si il cheama Tomy. Lulu il tot tragea pe Hurdube afara din bar, dar asta nu vroia sa iasa si tot injura ca il doare in p***a de politie si de Covid si tot injura de Dumnezeu. Bucuresteanul ii tot spunea sa ii fie rusine de ce face ca e politist, iar Ghita urla ca pe el il doare in p**a si ca ii inchide baru si ca il amendeaza si il f**e cand vrea el ca el e politist. Toata lumea a plecat repede de pe terasa. Cu greu l-au scos politai pe Ghita afara din bar. Ghita se comporta asa cand este beat”, se mai arată în mesajul primit.

Cei de la IPJ Cluj au spus că numai un bărbat din Răchițele a fost implicat în incident. Ulterior au precizat că se face și un control pe linie internă pentru a se vedea implicarea polițistului.

În referire la aspectele sesizate, și anume, starea conflictuală pe care ar fi provocat-o un agent de poliție din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin, aflat în afara orelor de program, în jurul orei 17.00, la un local public situat în orașul Huedin, menționăm faptul că la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost dispuse verificări pe linie internă, la finalizarea cărora se vor dispune măsurile legale care se impun”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.


Comentarii Facebook