Clujean prins beat la volan, după ce a cauzat un accident. A intrat direct în sensul giratoriu



Un șofer a fost depistat în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

În jurul orei 04:30, poliţiştii din cadrul Postul de Poliţie Comunal Apahida au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un conducător auto a lovit sensul giratoriu de pe DN1C, din localitatea Sânnicoară”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au constatat că tânărul care conducea vehiculul ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, a lovit sensul giratoriu şi a ricoşat în afara părţii carosabile.

Conducătorul auto, aflat sub influenţa alcoolului, a refuzat să fie transportat la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice, devenind recalcitrat şi agresiv, motiv pentru care s-a impus încătuşarea sa.

Tânărul, de 19 de ani, din Cluj-Napoca, este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz de recoltare de probe biologice, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook