Un pieton beat, în vârstă de 19 ani, lovit pe o trecere de pietoni din Dej de o șoferiță care se afla sub influența substanțelor interzise


Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital vineri seara, în urma unui accident rutier care a avut loc pe o stradă din Dej. Acesta a vrut să traverseze strada pe trecerea pentru pietoni, dar a fost accidentat de o mașină condusă de o șoferiță de aceeași vârstă. În urma primelor cercetări, polițiștii au constatat că pietonul se afla sub influența alcoolului, în timp ce tânăra care conducea și care a dat peste el se afla sub influența substanțelor interzise. 

Evenimentul rutier a avut loc vineri, 20 ianuarie, pe strada Dobrogeanu Gherea din Dej. Conform polițiștilor, „o tânără de 19 ani, din municipiul Dej, care se deplasa cu autoturismul spre strada Unirii, a surprins și accidentat un tânăr de 19 ani, din același municipiu, aflat în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni”.

În urma testărilor cu aparatul etilotest, tânărului i-a rezultat o concentrație de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condusă la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice, scrie dejeanul.ro.

IPJ Cluj a transmis că „în urma testărilor cu aparatul etilotest, tânărului i-a rezultat o concentrație de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condusă la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice”.


Comentarii Facebook