FOTO - Iubitorii de sporturi de iarnă au dat năvală pe pârtiile din Cluj. Stațiunea Buscat Băișoara este la capacitate maximă, iar drumul este blocat


Zăpada așternută în acest weekend în zona de munte a județului Cluj i-a făcut pe mulți amatori de sporturi de iarnă să meargă în stațiunile din județ pentru a savura puținele momente schiabile din acest sezon. Sâmbătă, 21 ianuarie, la Buscat Băișoara s-a atins capacitatea maximă, astfel că, locurile de parcare s-au epuizat rapid, iar drumul din și dinspre stațiune este blocat. 

Vă mulțumim că ne vizitați într-un număr așa de mare, dar am ajuns la capacitate maximă. Nu mai sunt locuri de parcare, iar drumul este blocat. Am anunțat autoritățile și sperăm să intervină în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentenții Buscat Resort Bășoara. 

Pentru a evita statul la coada va rugam sa va luati abonamentele online www.buscat.ro La ora 4 s-a terminat de pregatit partia albastra intre timp a mai nins asa ca am lasat 3-5 cm de zapada pulver”, au mai informat aceștia. 

buscat 2.jpg

Totodată, pentru o bună organizare a traficului din zonă, polițiștii clujeni i-au sfătuit pe cei care doresc să-și petreacă minivacanța de Ziua Unirii Principatelor Române în resorturile de schi să respecte indicațile autorităților aflate la fața locului și să se deplaseze cu atenție pe drumurile înzăpezite.

Rugăm participanții la trafic care se deplasează înspre localitatea Muntele Baișorii, în zona stațiunii Buscat, să circule cu atenție sportită și să nu blocheze interseccţiile  sau căile de acces spre stațiune, cât și cele spre proprietățile alăturate. De asemenea, conducatorii auto trebuie să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în zonă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

buscat 1.jpeg
Sursa foto: Buscat Resort - Facebook

Comentarii Facebook