Un pieton a fost lovit în plin pe trecere la Gherla. Viteza și lipsa iluminării fac victime - VIDEO


Un bărbat a ajuns sâmbătă la spital, după ce a fost lovit de o mașină, la Gherla, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a produs dimineață, în jurul orei 7.30, pe strada 1 Decembrie 1918, la intersecția cu strada Horea.

Un șofer în vârstă de 55 de ani din Gherla, care se deplasa cu un autoturism dinspre centrul orașului către Cluj-Napoca, a fost implicat într-un incident în care a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 50 de ani, tot din Gherla. Evenimentul s-a produs în timp ce pietonul traversa strada într-un loc marcat și semnalizat corespunzător, scrie Gherlainfo.ro.

În urma impactului, bărbatul a fost aruncat la câțiva metri distanță pe carosabil. Echipajul medical sosit la fața locului l-a preluat și l-a transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au desfășurat investigații la locul incidentului, iar rezultatele testărilor pentru alcool au indicat o absență a acestuia în sângele șoferului. În consecință, a fost deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Momentul exact al accidentului a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă, facilitând astfel analiza și clarificarea circumstanțelor producerii evenimentului.

Comentarii Facebook