Un personaj controversat al Clujului a sărit în ajutorul mămicii care doarme cu doi copii în Parcul Central

 

Cazul femeii care a dormit cu cei doi copii pe o bancă în parcul central din Cluj-Napoca a mobilizat comunitatea clujeană.

 

Mămica din Cluj a ajuns să doarmă pe o bancă din Parcul Central cu cei doi copii, elevi de 9 și 10 ani, pentru că au fost dați afară din chirie. 

 

Clujeanca nu a cerșit mila nimănui, ci s-a descurcat așa cum a putut. Cei trei au fost văzuți într-o seară de o tânără, care și-a rupt câteva minute pentru a-i întreba ce fac noaptea pe o bancă în parc.  

 

Ioana Stîngaciu a făcut vâlvă cu povestea acestei mămici, iar unul dintre patronii care a sărit în ajutorul celor trei este Adrian Munteanu, proprietarul Grupului Janis. 

 

Doamnei si copiilor le-a fost oferita o garsoniera central, gratis, pana isi gasesc chirie. Li s-a oferit si o masa zilnic, la restaurant. Cel care a facut acest gest foarte frumos este Adrian Munteanu, patronul de la Beraria Ursus, care s-a si intalnit cu mine si cu familia.

 

Un domn a acceptat sa-i ia in chirie si maine seara ne vedem cu el. Si dansul a coborat chiria la 140, desi e in zona iulius mall.

 

Agentii imobiliari au fost de mare ajutor in toata chestiunea aceasta.

 

Am mai strans bani, avem 2500 lei si 150 euro, plus cred ca s-a mai strans ceva in contul meu bancar”, a mai notat Ioana

 

Pana acum s-au strans 3400 lei, 200 euro si avem 2 promisiuni de chirie. Maine sau luni se va rezolva problema chiriei. Ieri au primit 2 ghiozdane cu rechizite, dulciuri si haine. Cel mai important este ca d-na Hutanu a primit doua oferte de angajare cu carte de munca: dl Adrian Munteanu i-a oferit de lucru la unul din localurile sale plus o masa pe zi pentru toti 3, iar d-na Todea Erika Abraha Tomas i-a oferit la fel de lucru intr-un local. Evident ambele sunt mai bine platite”, a mai scris Ioana.

 

Adrian Munteau este un personaj controversat, mai ales de către angajații săi, care îl acuză de comportament dictatorial.

 

De această dată, Adrian Munteanu a dat dovadă de mărinimie. 

 

 

Foto: Adrian Munteanu, patronul Janis Group

Comentarii Facebook