Un nou incident tragic pe un șantier din Cluj-Napoca! Un bărbat a decedat după ce a fost prins sub un utilaj


Tragedie pe un șantier din Cluj-Napoca! Un bărbat a decedat după ce a fost prins sub un utilaj pe strada Scorțarilor. 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină la un șantier pe strada Scorțarilor, unde o persoană a fost prinsă sub un utilaj. 

Mai exact, este vorba despre un bărbat, care a fost eliberat de către pompieri de sub utilaj. Din păcate, victima este decedată. 

La fața locului am intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă”, transmite ISU Cluj.

„La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 14.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre un incident produs în cadrul unei hale situate pe strada Scorțarilor din Cluj-Napoca, în urma căruia un bărbat ar fi decedat.

La fața locului a fost dirijată o echipă operativă de polițiști, alături de echipaje din cadrul I.S.U. Cluj, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 53 de ani, din nefericire decedat.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constat că bărbatul, în timpul manipulării unui miniexcavator ar fi efectuat o manevră care i-ar fi provocat leziuni incompatibile cu viața. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale”, anunță IPJ Cluj.

Amintim că, o altă tragedie a avut loc miercuri dimineață pe un șantier aflat în lucru din Cluj-Napoca. Un bărbat de 55 de ani a căzut de la înălțime în incinta unui operator privat de pe Bulevardul Muncii. Bărbatul ar fi ajuns la spital cu leziuni grave după ce s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de pe o schelă, de la aproximativ 1,5 metri de față de sol.


Comentarii Facebook