Cum s-a produs incidentul tragic de pe Bulevardul Muncii. Bărbatul care a căzut de la înălțime a suferit mai multe leziuni


Un bărbat de 55 de ani a căzut de la înălțime în incinta unui operator privat de pe Bulevardul Muncii, în dimineața zilei de miercuri. Din primele date, bărbatul ar fi ajuns la spital cu leziuni grave după ce s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de pe o schelă, de la aproximativ 1,5 metri de față de sol.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt și pentru a putea lua măsurile legale care se impun.

„La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 10.25, polițiștii au fost sesizați despre un incident produs pe un șantier în lucru, situat pe B-dul Muncii, din Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 55 de ani, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de pe o schelă, de la aproximativ 1,5 metri de față de sol, suferind mai multe leziuni.

La fața locului au intervenit echipajele din cadrul I.S.U. Cluj, bărbatul fiind preluat și transportat la spital”, transmite IPJ Cluj.

Comentarii Facebook