Vineri 30 Octombrie

Un nou caz de pedofilie la Cluj! Un bărbat aducea acasă minori pentru a întreține relații sexuale cu ei


Polițiștii clujeni au desfășurat, joi, o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat acuzat că a întreținut relații sexuale cu minori.

La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, împreună cu cei de la Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, au desfăşurat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 52 de ani, din comuna Aghireşu, judeţul Cluj. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de coruperea sexuală a minorilor și act sexual cu minori, în formă continuată”, informează IPJ Cluj.

Cu ocazia percheziției, au fost identificate și ridicate înscrisuri, fotografii, memory stick-uri, laptop-uri și alte medii de stocare care vor fi analizate și expertizate în vederea probării întregii activități infracționale.

Cel în cauză este bănuit că, în mod repetat, ar fi atras în locuinţa sa minori cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale. 

În urma probatoriului administrat, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de bărbat.

Se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și luarea măsurilor legale față de acesta.

.

Comentarii Facebook