Un nebun aruncă cu bolovani în mașini în Cluj-Napoca. Unde s-a filmat - VIDEO

 

UPDATE (ora 19.00)

 

A fost depistat barbatul care apare in imagini de catre o patrula a Sectiei 3 Politie, in zona Pietei Hermes. Acesta a fost condus la sediul unitatii de politie. Se fac demersuri pentru internarea barbatului la psihiatrie”, a precizat pentru Știri de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

 

------------------- 

Poliția este solicitată să intervină într-un caz ce se petrece pe strada Fagului, din Cluj-Napoca. 

 

Un bărbat a fost filmat în repetate rânduri în timp ce aruncă cu bolovani în autoturismele care trec pe stradă. ”Cluj-Napoca, strada Fagului nr 1-3.

 

ATENȚIE MAXIMĂ în zona Buna-Ziua, strada Fagului, nr. 1-3, in zona Casei Agronomului și a Mănăstirii Franciscane - pe partea dreaptă în direcția de mers Bună-Ziua - Cartier Gheorgheni, un nebun face de câteva zile ce vedeți in video surprins de locatarii de pe strada Alverna.

 

Evident, acesta este un post de atentionare, persoana în cauză fuge pe terenul imobilului, se ascunde - a fost chemată și Poliția. Între timp, poate reveni oricând și nu cred ca ați vrea să fiți în pielea ciclistului de dimineață”, a scris Ioana Cămărășan, pe grupul Info Trafic Cluj.

 

---------------------------------------------------------------

 

UPDATE

 

Poliția confirmă că a fost depusă o plângere, la Secția 3, privind acest caz, iar oamenii legii au început căutările pentru a-l depista pe bărbat.

 

A fost depusa o plangere penala la Sectia 3 Politie pentru savarsirea infractiunii de distrugere. De asemenea, a mai fost depusa o sesizare privind acest subiect. 

 

Politistii au in atentie zona respectiva pentru depistarea barbatului, stabilirea identitatii acestuia si luarea masurilor legale”, transmite purtatorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

 

 

Comentarii Facebook