Cluj: Nesimțire CRASĂ în autobuzele CTP. Cine să facă ordine? - FOTO

 

Autobuzele CTP sunt folosite de foarte multe persoane certate cu civilizația. Șoferul ar trebui să poată interveni în astfel de cazuri. 

 

Pentru ca șoferul să poată interveni, accesul în autobuze ar trebui să se facă numai prin ușile din față, în caz contrar ar fi nevoie de sesizarea călătorilor.  

 

Fotografia postată a fost surprinsă de un clujean pe autobuzul 32. 

 

Nu mă deranja nici că se scobea în nas, nici că hainele îi erau super jegoase, ci faptul că și-a pus papucul acolo fără nici cea mai mică reținere. Ce nu se vede în poza e că se ridica praf de acolo în timp ce freca talpa de tapițerie”, a scris cel care a surprins fotografia.

 

Sunt curioasa daca avea bilet... eu am primit amenda ca sms ul nu l-am trimis fix cand m-am urcat in bus...era aglomeratie, stiam ca am bilete pe card, pana am ajuns la un cititor, am constatat in bus ca pe card nu mai aveam bilete, pana am trimis sms a mai durat ceva. Ala deja incepuse controlul si m-a acuzat ca nu am trimis sms la urcare in bus sau chiar inainte ... si cu bilet luat si cu amenda... bine ca la astia nu le da nicio amenda...sau eu una nu am vazut”, a comentat un alt clujean. 

 

Da, nu-și luase bilet, vorbea incontinuu la telefon încă de la urcare. Poate avea abonament pe 32”, a adăugat Mircea, cel care postase fotografia. 

Comentarii Facebook