Un motociclist a spulberat doua femei si o fetita pe trecerea de pietoni din fata Prefecturii Cluj - VIDEO si FOTO

 

Doua femei si o fetita au fost ranite in urma unui accident produs in fata Prefecturii Cluj. Pietonii au fost prinsi pe semafor pe culoarea rosie si au fost loviti ca la popice de un motociclist.

 

Accidentul s-a produs in jurul orei 12.30, pe trecerea de pietoni din fata Prefecturii Cluj. Cele doua femei si fetita, originare din Bistrita, s-au angajat in traversarea strazii pe culoarea verde si, cand mai aveau circa un metru pana pe trotuar, au fost surprinsi de culoarea rosie.

 

Soferul unui troleibuz a oprit pentru a-i lasa pe pietoni sa treaca, dar motociclistul care circula in paralel cu mijlocul de transport in comun nu i-a vazut pe pietoni la timp. "Am trecut pe langa troleibuz si au trecut pe rosu niste oameni. Nu am mai apucat sa pun frana. Veneam din Marasti si eram pe banda intai pe langa troleibuz", a declarat pentru Stiri de Cluj motociclistul.

 

Un echipaj al SMURD Cluj si doua de Ambulanta au sosit la fata locului si au preluat ranitii. Politistii care au demarat cercetarile au declarat ca motociclistul "s-a lasat in fandare cand a vazut pietonii, a lovit stalpul de pe trotuar si a ricosat in cei care traversau strada. Motociclistul a pornit regulamentar de la semafor, dar pietonii, doua femei si un copil, au fost prinsi pe trecerea de pietoni si raniti".

 

Din primele informatii, rezulta ca starea pietonilor este grava.

 

Vezi si...

Accident in fata Prefecturii Cluj! Un motociclist a lovit trei persoane. VEZI fotografii la cateva minute dupa impact

Comentarii Facebook