Un motociclist a circulat cu 297 km/ora pe autostrada Transilvania. Bikerul a batut orice record de viteza -VIDEO


Un motociclist a batut orice record de viteza pe Autostrada Transilvania si a rulat cu 297 kilometri la ora pe autostrada Transilvania. Performanta i-a uimit pana si pe administratorii A3, care spun ca spun ca este vorba de o "imbecilitate crasa".

Vasile Dragan, administratorul autostrazii Transilvania, a declarat pentru Stiri de Cluj, dupa ce a vazut filmul, ca si reprezentantii politiei au ramas uimiti. "E o imbecilitate crasa sa umbli cu asemenea viteza. Nu depinde de noi, dar ar trebui sa fie mai dese sistemele de depistare a vitezei. Este insa greu sa ii prinzi pentru ca acesti bikeri au de multe ori prieteni pe care ii trimit inainte si vad ca nu e niciun chipiu si dau semnalul: Dai drumul!", a mai spus Vasile Dragan.

Administratorul autostrazii a mai declarat ca daca un astfel de motociclist ar da peste o piatra pe drum, "l-am aduna nu de pe metri, ci de pe kilometri. S-ar face praf si pulbere".

Motociclistul care s-a filmat la 297 de kilometri pe ora pe autostrada Transilvania a rulat pe sensul de mers Gilau - Turda si, dupa cateva sute de metri, a ajuns la 297 de kilometri la ora. Bicker -ul ar fi vrut sa depaseasca 300 de km/h, dar nu i-a iesit, asa ca a mai incercat o data. Vantul a fost prea puternic si l-a impiedicat sa bata acest record, a motivat el.

Comentarii Facebook