Un minor de 17 ani agresat de doi controlori clujeni. La scandal au participat si politistii - VIDEO

Un minor a fost obligat de doi controlori sa coboare in statia Observatorului, din cartierul clujean Zorilor, pentru ca nu avea bilet.

 

Baiatul si-a chemat mama, avocat de profesie, in ajutor si a sunat si la 112. Politistii care au venit la fata locului au vrut sa incatuseze copilul, relateaza Adevarul.


Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut in urma cu o saptamana si totul a inceput pentru ca baiatul nu avea bilet si nici buletinul la el. Unul dintre cei doi controlori, l-ar fi imbrancit cand a coborat si atunci adolescentul a vrut sa apeleze la politie. A chemat-o si pe mama, care nu a vrut sa il lase singur pe copil sa fie dus la sectie, iar din aceasta cauza, se pare, politistul s-ar fi infuriat si ar fi vrut sa ii puna copilului catuse. Totul a durat mai bine de o jumatate de ora si a fost filmat de un martor.


Contactat de reporterii Adevarul, seful IPJ Cluj Ioan Pacurar, a declarat ca politistii pot sa ii puna catuse si unui minor daca acesta este recalcitrant si ca daca sunt nemultumit, baiatul sau parintii lui pot sa depuna plangere si atunci se va face o ancheta.

 

Sursa: Adevarul

Comentarii Facebook