Un medic, fost profesor UMF Cluj s-a sinucis, aruncându-se de la etaj la Grand Hotel Italia - EXCLUSIV


Un fost cadru didactic de la UMF Cluj (până în septembrie 2021) s-a sinucis miercuri, 20 octombrie, aruncându-se de la etajul Grand Hotel Italia. Acesta era și medic specialist în genetică medicală și lucra și la un important spital din Cluj-Napoca.

Acesta era cazat din data de 19 la etajul 5 al hotelului și ar fi aruncat de pe balcon. Nu exist[ suspiciuni privind decesul, anunță procurorii.

Poliția a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, la data de 20 octombrie, în jurul orei 08.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locații de cazare în regim hotelier, din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din județul Arad, echipajele medicale prezente la fața locului constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața.

Trupul neînsuflețit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei .

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru documentarea infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea în fapt și în drept a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

UMF Cluj regretă dispariția cadrului didactic, cu care a pus punct colaborării în septembrie 2021

Universitatea de Medicină și Farmacie își exprimă regretul și tristețea la aflarea veștii trecerii în neființă a fostului nostru coleg. Domnul doctor nu mai era cadru didactic în cadrul universității noastre, relația contractuală cu domnia sa fiind încheiată.

Întreaga comunitate academică își exprimă compasiunea și transmit sincere condoleanțe celor apropiați. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de familie şi de cei dragi”, au transmis cei de la UMF Cluj.

Relația contractuală s-a terminat în luna septembrie 2021.

Cine este medicul și fostul profesor UMF Cluj, care s-a sinucis la Grand Hotel Italia - FOTO

Comentarii Facebook