Cluj: Pe unde circulă pietonii, când trotuarele ajung parcări pentru mașini? - FOTO


În Cluj-Napoca, oamenii se plâng de trotuarele mult prea înguste, care nu depășesc un metru lățime, pe care mai răsare, pe alocuri, câte un stâlp, care te obligă să cobori pe carosabil, pentru a-ți putea continua drumul.

Ba mai mult, de curând, trotuarele din Cluj, au devenit parcări pentru trotinetele de la Bolt. Aparent, unii uită care este adevăratul scop al trotuarelor.

Problema trotuarelor se regăsește și în Florești

Nici comuna Florești nu e superioară Clujului, atunci când vine vorba de trotuare. Puțin mai late de un metru, acestea sunt ocupate de mașinile parcate în fața caselor. Oamenii din Florești, la fel ca cei din Cluj, cu copilașii de mână sau în cărucior, sunt obligați să meargă spre casă pe marginea străzii, privind mereu în urma lor, din cauza șoferilor vitezomani care pot apărea în orice moment.

Caut soluții! Că încă nu pot zbura, și cu un bebe în cărucior și cu al doilea copil (4 ani) pe trotinetă...căci mâinile oricum mi-ar fi ocupate.

Cum aș putea să vin în siguranță și NU pe STRADĂ, cu 2 copii de la grădiniță, (când printre puținele străzi cu trotuar) Str.Poligonului e plină de mașini parcate?

P.S. Mulțumesc șoferului de pe M21, că m-ai claxonat ca un ... ,și ne-ai și speriat!!”, scrie o mamă pe un grup de Facebook, dedicat persoanelor care locuiesc în comuna Florești.

Comentarii Facebook