Miercuri 24 Aprilie

Un jandarm s-a bătut la Untold 2022. A fost scos afară de agenții de pază


Un jandarm s-a luat la bătaie cu un agent de pază de la Untold 2022. 

Cu privire la implicarea unui jandarm, aflat în timpul liber, într-o altercație în incinta stadionului “Cluj Arena”, facem următoarele precizări:

În această dimineață, în jurul orei 03:00, a avut loc o altercație verbală între un participant la festival și un agent de pază. Ulterior, participantul la festival a fost scos în afara Arenei, de către agenții de pază.

Imediat după producerea evenimentului, s-au efectuat verificări, în urma cărora a reieșit faptul că participantul la festival este un jandarm, aflat în timpul liber.

Având în vedere acest aspect, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj a dispus verificări, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, precizăm faptul că, în cursul acestei zile, jandarmul, aflat în timpul liber, a depus plângere prealabilă, cu privire la acest incident, la IPJ Cluj.

Facem precizarea că, în spațiul public, au fost difuzate imagini cu o altă altercație, din interiorul festivalului, pentru care, deja, la nivelul IPJ Cluj au fost demarate verificări din oficiu.

Foarte important de menționat este faptul că sunt două incidente distincte”, au declarat cei de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook