Duminica 28 Aprilie

Un IT -ist clujean a comandat un burger, atras de reducerea de 44%. A plătit cât zece meniuri la cantina UMF - FOTO


Un it-ist clujean a comandat un meniu cu burger de la un local din Cluj-Napoca, iar când a văzut că are reducere de 44% s-a bucurat. Nu pentru mult timp.

It-istul clujean a suspinat puțin când a văzut că nota finală era tot una uriașă, de aproape 61 de lei, dar măcar nu a plătit 80 de lei, cât ar fi fost fără reducere. Dacă facem un calcul, cu 60 de lei poți cumpăra 3 meniuri la cantina Primăriei Cluj-Napoca sau 10 meniuri la o cantină studențească.

Concluzia a fost că burgerul a fost bun, dar nu a meritat 60 de lei, cu reducere de 40%.

WhatsApp Image 2023-11-01 at 15.44.50.jpeg

Foto: Burgerul care a costat 55 de lei, cu reducere de 40%

Clujul este cel mai scump oraș din România, iar elanul luat de livrările la domiciliu a dat un avânt mai mare scumpirilor, care nu par a se opri. Deși ne mirăm de burgerul de 55 de lei, redus cu 40%, sunt în Cluj-Napoca burgeri și cu 100, 200 dau chiar 600 de lei, adică produse care dacă le luăm pe bucăți nu costă mai mult de 15 lei. 

Singurele locuri accesibile din Cluj-Napoca au rămas cantinele, cum sunt cele ale Primăriei, unde un meniu începe de la 19 lei, sau chiar ieftine, cantina UMF Cluj, unde sunt meniuri cu 5 lei (cu un fel de mâncare) sau meniul student cu 7 lei, două feluri de mâncare.

Cantina din Cluj-Napoca unde un meniu costă 5,5 lei! Bine ar fi să fie mai multe așa - FOTO

WhatsApp Image 2023-11-01 at 14.54.58.jpeg

Pentru cei care cred că nu este scump Clujul, vă prezentăm o ofertă luată aleatoriu din Gherla, unde un burger, fără reducere, costă 36 de lei. Ne întrebăm, oare în Gherla cei care prepară aceste produse nu au tot salariul minim pe economie ca și cei din Cluj-Napoca, nu costă produsele și utilitățile tot atât?

Capture.JPG

Comentarii Facebook