Cantina din Cluj-Napoca unde un meniu costă 5,5 lei! Bine ar fi să fie mai multe așa - FOTO


O cantină din Cluj-Napoca are prețurile cele mai mici din oraș, dacă nu din tot Ardealul. Este vorba despre cantina Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Din păcate pentru publicul larg, acolo pot mânca numai studenții Universității. Ar fi foarte bine ca astfel de prețuri să fie și la alte cantine din oraș, cum este cantina Primăriei Cluj-Napoca, care are 4 locații în Cluj-Napoca.

Meniu ”Student” – un concept nou la restaurantele universității!

Meniul ”Student” este diferit în fiecare zi și este alcătuit din felul 1 (supă/ciorbă), felul 2 (fel principal cu garnitură) și salată. Prețul acestui meniu este de 7 lei.

Studenții beneficiază de meniul Student la preț special, prezentând carnetul de student, la achitarea comenzii.

Studenții cu burse sociale vor primi același meniu, gratuit, pe baza cardului special pe care îl dețin.

Vă așteptăm cu drag!

Mulțumim Asociației Black Sea FooDignity Social Food pentru sprijinul acordat în implementarea acestui proiect!”, anunță UMF Cluj.

IMG_8644.jpeg

De asemenea, la cantinele UMF Cluj, din campusul Hașdeu, pe strada Gheorghe Marinescu nr. 23, si de pe Victor Babeș un meniu costă de la 5,5 lei, la 12,5 lei sau 20 de lei, pentru cei mai gurmanzi.

Spre exemplu, pentru vineri, 20 octombrie, pennele arrabbiata costă 5,5 lei cu caserolă, iar meniul de 12,5 lei conține ciorbă de pui a la grec și, la felul al doilea, costițe de porc la tavă cu varză călită. Meniul de 20 de lei conține Ciorbă de fasole verde (6 lei), o pulpa de pui la tava (7 lei), cartofi prăjiți (3,5 lei) și o salată de varză (1 leu), plus doua caserole de 2,5 lei.

Joi, 19 octombrie, pastele bolgnese au costat 6,5 lei, adică mâncare pentru toate buzunarele. Meniul complet poate fi consultat AICI.

Cantina a fost deschisă în luna martie 2023. ”Meniurile sunt concepute de un specialist în nutriție și dietetică cu experiență, absolvent al universității noastre, iar prețurile încep de la 4 lei pentru o supă și 10 lei pentru un fel principal. De exemplu, în acest moment, un meniu cu două feluri costă între 10 și 20 lei, dar studenții care beneficiază de bursă socială îl primesc gratuit. În medie, asigurăm hrana pentru aproximativ 1.200 de persoane pe zi“, a precizat dr. ec. Valentin Mudura, directorul general administrativ al universității. 

Captură4.JPGCaptură3.JPG

Captură1.JPG

Captură.JPG

Comentarii Facebook