Duminica 28 Aprilie

Un grup de adolescenți terorizează cartierul Gheorgheni: ,,Distrug coșurile de gunoi, băncile sau dau cu spray toți pereții din cartier!”


Ca orice mare oraș, Cluj-Napoca se confruntă adesea cu comportamente mai puțin civilizate din partea unor indivizi. Din păcate este extrem de îngrijorător că tot mai multe persoane tinere sunt cele care au astfel de comportamente.

Clujenii care locuiesc în Gheorgheni spun că în cartierul lor o gașcă de adolescenți lasă doar dezastru în urma lor. Tinerii sunt acuzați că mâzgălesc pereții cu graffiti, distrug spațiile verzi și folosesc petarde. 

,,Buna ziua, Doresc să sesizez ca în cartier este un grup de tineri cu varsta intre 14-18 ani care fac fel și fel de acte de vandalism. În perioada sărbătorilor de la lăsarea serii a rasunat parcul de petarde, nu am făcut sesizare crezand ca se aude și la politia locala și se vor autosesiza cei care au obligația de a se ocupa de aceasta problema, dacă nu sunt petarde se distrug cosurile de gunoi, băncile sau se dau cu spray toți pereții din cartier! Si nimeni nu vede nimic! 

Acum cand au avut tupeul de a urca sub nasul nostru la geam și sa mazgaleasca pereții am zis ca nu se mai poate lăsa fără a sesiza aceasta problema.

Vă rog mult sa incercati sa faceți mai multe verificari si sa gasiti o soluție pentru a opri acești copii de a nu mai savarsi fapte cu care dauneaza altora. Multumesc!”, a reclamat un clujean.

Comentarii Facebook