Un elev al Școlii de Agenți de Poliție din Cluj a salvat un bătrân dat dispărut. Deși se afla în timpul liber n-a ezitat să intervină


Un tânăr, elev la Școala de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan din Cluj-Napoca a intervenit prompt, după ce a identificat un bătrân care fusese dat dispărut. 

După căutările ale polițiștilor, care au durat circa 2 ore, bătrânul în vârstă de 68 de ani a fost identificat de acesta.

Vârstnicul fugise din centrul Casa Sf Nicolae. din Botoșani, localitate unde tânărul se afla pentru a efectua un stagiu de practică. 

Elevul, în vârstă de 20 de ani, pe numele său Ungureanu Robert Andrei, se afla în timpul său liber și a decis fără ezitare sa dea o mâna de ajutor colegilor polițiști. 

Bătrânul nu este la prima fugă de la centru, iar de aceasta data a fost găsit în jurul orelor 22:45 în zona Kaufland de pe Șoseaua Iașului din Botoșani. 

Interacționând cu bătrânul, tânărul a observat ca este ușor agitat, iar până la sosirea echipajelor, s-a asigurat de starea de sănătate și a comunicat cu acesta pentru a-l calma și a-l asigura că întreaga misiune este în beneficiul și pentru siguranța lui.

Tânărul polițist și-a sunat de urgență colegii, care au sosit la fata locului și l-au preluat. 

Bătrânul va fi supus unei expertize psihiatrice pentru identificarea cauzelor care stau la baza deciziilor sale de a fugi.


Comentarii Facebook