Un clujean și-a parcat mașina pe locul cu abonament, dar a găsit-o dimineață în altă parte


Un clujean reclamă faptul că muncitorii i-au ridicat mașina și i-au mutat-o fără a-i cere acordul.

În data de 22.08.2013 MI-A FOST MUTAT autoturismul CJ ** SNA de pe locul de parcare nr. 7 MUSCEL C6-C7 II (situat la intrarea de pe aleea Muscel nr.8 ) intr-o parcare laterala. Banuiesc ca mutarea s-a efectuat de catre muncitorii de la E-ON GAZ care au sapat pe acel loc o groapa adanca de aprox 1,5 m . NU INTELEG utilitatea demersului deoarece acea gropa este descoperita din 22.08.2013 , iar din acea data nu s-a mai intervenit deloc. Mentionez ca: nu am fost anuntata deloc (nici macar cu un bilet in parbriz) ca trebuie sa-mi mut masina pentru efectuarea de lucrari, iar daca a fost vorba doar de constatarea unor avarii de conducta , aceasta operatiune se poate efectua cu aparate speciale”, a scris clujeanul.

Astfel de cazuri au fost reclamate și de alți clujeni, care se întreabă cine plătește în cazul în care autoturismul este avariat.

Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar se face în condiții stricte, prevăzute de o hotărâre a Consiliului Local Cluj-Napoca, fiind prezenți polițiștii locali care fac fotografii pentru a demonstra care a fost starea autoturismului.

Comentarii Facebook