Strada Câmpului, spartă de E.ON Gaz în iulie, nici azi nu e ASFALTATĂ! Oamenii cer o reducere de 10% din impozit, pentru DERANJ

 

Strada Câmpului a fost spartă de E.ON Gaz în iulie, dar nici azi, la finele lunii august nu este asfaltată, reclamă clujenii care locuiesc în această zonă rezidențială.

 

Pentru tot deranjul creat aceștia cer sancționarea E.ON Gaz și o reducere de 10% din impozit, pentru deranj. 

 

Interventia la gaz s-a terminat in luna iulie, iar acum la final de august inca nu e completa acoperirea ei. Probabil au plecat echipele in concediu, iar cetatenii care circula pe artera principala, strada Campului, trebuie sa faca slalom printre santuri si gropi pana isi revine care din concediu sa termine de asfaltat. 

 

Mai mult decat atat strada Campului a fost recosntruitat din temelie in urma cu 3 ani si sunt aberante toate aceste interventii - toate din banii contribuabililor. 

 

Permitandu-mi sa va calific un administrator impertinent pentru faptul ca lasati contribuabili manastureni sa va injure pentru nefinalizarea lucrari de pe Campului cu toate ca platesc la timp, va solicit sa imi comunicati HC care a autorizat interventia si care era termenul de finalizare. 

 

De asemenea, va rog sa justificati care au fost motivele care au dus la nefinalizarea lucrarii si masurile care au fost luate improtriva responsabilului cu nefinalizare. In calitate de contribuabil care plateste la timp sau cu sanctiune darile care municipalitate, in virtuatea intarzierilor si inconvenientelor pe care le produceti, acceptati sau tolerati din functia pe care ati fost ales si de catre riveranii de pe strada Campului. 

 

Va solicit sa aprobabati si sa comunicati public o reducere de 10% a taxelor locale cu scopul de a compensa deranjul suferit. Raul fiind deja facut, sper sa fiti macar echitabil in privinta reducerii contributiilor si ma astept ca factorii de decizie sa fi invatat ceva din acest exercitiu iar pe viitor sa fie mai bine planuite intervenitiile in vietile si pe banii cetatenilor. 

 

Cu speranta ca nu vom mai crede ca ne administreaza un scolar care nu poate invata lectia de asfaltare sau reabilitate ci de un edil cu mana de fier care conduce in interesul cetateanului si nu inchide ochii pt nepotisme.

 

De asemenea, sensul giratoriu de la Campului cu Mehedinti mai mult incurca, balizele nu sunt fixate si se plimba pe mijlocul intersectiei, autobuzele RATUC si alte masini taie constant sensul urcand pe campului prin contarsens”, a scris un clujean.

 

Până în 2012, refacerea străzilor după lucrările E.ON Gaz erai efectuate de RADP, regie subordonată Primăriei Cluj-Napoca, dar compania de gaz a decis să schimbe firma, organizând o licitație. 

 

Îi invităm pe clujeni să trimită imagini pe adresa office@stiridecluj.com cu situația de pe această stradă. Fotografiile vor fi atașate la acest material și aduse în atenția Primăriei Cluj-Napoca.

----------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca susțin că asfaltarea străzii Câmpului este o chestiune de zile. ”Termenul limită de predare a străzii Câmpului este finalul lunii august. Din cauza ploilor din ultimele zile, procesul de asfaltare a fost întârziat. Strada este decoperată și acum muncitorii așteaptă câteva zile cu vreme mai bună pentru a asfalta. Lucrările sunt făcute din fonduri europene, iar firma E.ON Gaz a organizat o licitație pentru lucrările de asfaltare. 

 

Primăria Cluj-Napoca așteaptă îndeplinirea termenului pentru refacerea străzii, în caz contrar urmând să sesizăm E.ON Gaz”, au precizat reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook