Un clujean a dat foc apartamentului in care locuia pe strada Bucuresti! Piromanul a plecat de acasa si si-a lasat casa in flacari


Un clujean si-a dat foc apartamentului de pe strada Bucuresti, dupa care a plecat de acasa. Vecinii barbatului au sunat disperati la 112 si pompierii au aruncat de la etajul 7 toata mobila care ardea.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj (ISU) au precizat ca acest caz a fost preluat de politie, pentru ca barbatul si-a dat dat foc singur apartamentului si i-a pus si pe altii in pericol.

Clujenii care locuiesc in blocul de pe strada Bucuresti de la numarul 64 sustin ca traiesc cu frica in san, de cand barbatul a fost parasit de sotie si a suferit o cadere psihica.

"A mai facut asa ceva in urma cu ceva timp si, sincer, ne este frica sa traim alaturi de el. Nu stim cand da foc la tot blocul si se intampla o catastrofa. Noroc ca am simtit fum si am sunat la 112", a declarat o vecina,

Incendiul a fost semnalat duminica seara in jurul orei 19.27 si la 21.10 focul a fost stins. Barbatul este acum cercetat de catre politie si cel mai probabil va fi predat psihologilor, pentru ca are nevoie de ajutor.

Comentarii Facebook