Primarul se intalneste saptamana aceasta cu locuitorii din Gruia si Grigorescu

La intalnirile cu cetatenii vor participa si reprezentanti ai regiilor si ai celor mai importante institutii publice din Cluj.

 

Marti, 23 noiembrie 2010, primarul se va intalni, de la ora 17.00, in sala Armonia, de pe strada Tudor Vladimirescu 24, cu locuitorii din Gruia, Dambul Rotund, Iris si Bulgaria, iar miercuri, de la aceeasi ora, la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu, Sorin Apostu va asculta problemele cetatenilor din Grigorescu.

 

"La fel ca si la celelalte patru intalniri cu cetatenii, alaturi de primar, participa toti sefii departamentelor de specialitate din cadrul Primariei, precum si reprezentanti ai celor mai importante institutii publice si regii din Cluj-Napoca – RATUC, RAT, Compania de Apa Somes SA , Rosal S.A., Electrica Transilvania Nord, Jandarmeria, Sectia 4 de Politie, Inspectoratul Scolar Judetean, Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului, Inspectoratul Teritorial de Munca", se arata intr-un comunicat al Primariei.

 

Pana acum au fost programate intalniri cu cetatenii din cartierele Manastur, Zorilor, Marasti si Gheorgheni, peste 600 de clujeni fiind prezenti la intrevederea cu primarul Sorin Apostu.

Comentarii Facebook