Un clujean se simte discriminat de Primărie pentru că nu acordă locuri de parcare autoutilitarelor: „Iau în calcul să-mi găsesc dreptatea în instanțe”


Un clujean se simte discriminat de Primăria Cluj care nu vrea să-i acorde un loc de parcare pentru autoutilitară. Acesta zice că este pregătit să meargă și în instanță pentru că plătește aceleași taxe, dar nu are dreptul la un loc de parcare. 

„Mulțumesc pentru soluționarea sesizării. Dar răspunsul nu este mulțumitor. Având în vedere ca ați dat un răspuns foarte diplomat, făcând referire la legi, doresc să-mi răspundeți la această sesizare ca nu acordați parcări autoutilitarelor. 

Avand in vedere ca personal, eu consider ca e discriminare, plătesc aceleași taxe dar nu am dreptul sa aplic măcar pentru un loc de parcare, doresc un răspuns negru pe alb în care sa îmi spuneți ca nu luați în considerare autoutilitarele. 

Motivul pentru care solicit acest răspuns este efectiv sa vad care e următorul meu pas în încercarea să-mi găsesc un loc de parcare. Aparent e o luptă și nu doresc să încalc legea. Drept urmare iau în calcul și varianta să-mi găsesc dreptatea inclusiv în instanțe”, a sesizat clujeanul Primăriei Cluj.

Comentarii Facebook