Un clujean s-a crezut șmecher și a urcat la volan fără a avea permis. A primit amenzi fără număr


Un clujean de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și a fost amendat pentru mai multe sancțiuni, după ce s-a urcat la volan fără permis, iar apoi a condus o motocicletă fără a avea dreptul. 

La data de 19 mai a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în data de 12 mai a.c., în jurul orei 01.20, polițiștii Biroului Rutier au efectuat semnal regulamentare de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase, unui autoturism care circula pe strada Sobarilor din Cluj-Napoca, însă conducătorul acestuia nu a respectat indicațiile polițiștilor, continuându-și deplasarea și abandonând autoturismul în extravilanul localității Popești.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că autovehiculul a fost condus de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care figura cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Ulterior, în data de 19 mai a.c., în jurul orei 06.50, acesta a fost depistat de polițiști în momentul în care circula cu un motociclu pe strada Victor Babeș din Cluj-Napoca, nefiind posesorul unui permis de conducere corespunzător pentru categoria din care vehiculul face parte.

Totodată, acesta a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de peste 12.000 de lei, pentru încălcarea în mod repetat a mai multor reguli de circulație, respectiv încălcarea marcajului longitudinal continuu, neoprire la semnalul regulamentar al polițistului, circulație pe sensul opus de mers, conducere agresivă, nesemnalizarea schimbării direcției de mers.

foto BR CLUJ.jpeg

Comentarii Facebook