Clujean tâlhărit în centrul orașului de un borfaș ajutat de doi minori


Un tânăr de 21 de ani a fost atacat în noaptea de 3 mai, în jurul orei 3.00, pe strada Memorandumului de trei persoane, un adult și doi minori. 

În 18 mai, magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, a bărbatului în vârstă de 35 de ani și măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, față de doi minori cu vârste de 14, respectiv 16 ani, în urma investigațiilor efectuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de tâlhărie.

În fapt, la data de 3 mai a.c., în jurul orei 03.00, în timp ce se afla în fața unui local de alimentație publică, situat pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca, bărbatul de 35 de ani ar fi abordat un tânăr de 21 de ani, context în care, cu sprijinul celor 2 minori, i-ar fi sustras un lanț de aur de la gât, prin întrebuințarea de violențe, respectiv, l-ar fi bruscat și îmbrâncit, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.000 de euro.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Florești, cu sprijinul luptătorilor pentru Acțiuni Speciale Cluj, au făcut 2 percheziții și i-au ridicat pe agresori. Inițial au fost reținuți pentru 24 de ore, iar apoi s-a luat decizia reținerii adultului și plasarea sub control judiciar a celor doi minori.

Comentarii Facebook