Un clujean reclamă că i s-a IMPUS mască de protecția la Camera de Comerț din Cluj-Napoca


Un clujean reclamă că i se cere mască de protecția la Camera de Comerț, deși obligativitatea purtării acesteia a fost ridicată.

Camera de comerț și industrie Cluj, situată pe strada Horea nr 3, obligă cetățenii care au nevoie să intre în instituție să poarte masca în ciuda faptului ca aceasta obligativitate conform hotărârii de guvern a fost anulata și a rămas doar la nivel de recomandare. Cel care lucrează la intrare (paznicul) a spus ca așa i-a dat ordin directorul instituției. Problema este că cetățenii, pe lângă faptul că nu găsesc loc de parcare în zona și parchează departe, ajunși în fața instituției nu pot să intre ca nu au masca. Fiind doar la nivel de recomandare cum este posibil ca o instituție a statului sa impună aceasta obligativitate ajungând cetățeanul în incapacitatea de a-și rezolva situațiile care impun tot de către stat de completarea sau eliberarea unor documente?”, se întreabă un clujean.

Acesta consideră că este un abuz față de cetățeni, ori directorul instituției nu a fost informat ca obligativitatea purtării măștii, conform Hotărârii de guvern, a devenit recomandare, nu obligație!

Oricum, dacă intrați va cere sa aveți mască și odată ce urci la etaj la Camera de comerț nici măcar un angajat nu poartă mască sau o poarta sub bărbie. Însă accesul nu este permis dacă nu ai masca ești oprit de portar”, a mai spus acesta.

275979077_678091399999154_3296718088306917248_n.jpg

Comentarii Facebook