Un clujean reclamă că cineva i-a furat GARAJUL - FOTO


Un clujean din cartierul Grigorescu a revenit miercuri, 23 februarie, acasă, de la locul de muncă, și a observat că i-a fost furat garajul.

Mi s-a furat garajul din tabla din Grigorescu. Au mai fost astfel de cazuri? Nu a fost mâna Primăriei. Am depus plângere la Secția 5 poliție. Au fost demarate cercetări în acest sens.

În seara zilei de 23.02.2022, în jurul orei 17:00, întorcându-mă de la serviciu din centru, către cartierul Grigorescu, o dată ajuns în dreptul adresei unde locuiesc, am observat faptul ca nu mai exista construcția (garajul) pe locul nr. 10 de parcare, din dreptul străzii Al. Vlahuță, bloc Lama B.

Am anunțat de urgență secția de poliție nr. 5 din cartier, care în prima faza au verificat dacă nu cumva a fost demolat de către primăria Cluj-Napoca.

Dispeceratul primăriei a confirmat faptul ca nu au efectuat lucrări de demolare în zona respectivă”, ne-a relatat un cititor.

Poliția suspectează că un alt vecin a cerut să îi fie tăiat și dus garajul la fier vechi, iar muncitorii au încurcat locația.

Probabil o sa fie de acum încolo și altele care dispar, că se întrec ăștia între ei care să ia mai multă tabla să o ducă la valorificare. Noroc că a fost gol garajul, în sensul ca nu am avut bunuri în el. Poliția s-a mirat. Mi-au spus ca nu au mai avut astfel de sesizări”, a mai spus clujeanul.

Garajele din acea zonă ar fi trebuit să fie demolate până în 15 aprilie, de către proprietari, pentru a fi amenajate parcări la sol. Cei care le dețin trebuie să facă acest lucru pe cheltuiala lor, pentru că, după 15 aprilie, demolarea va fi făcut de Primăria Cluj-Napoca, iar proprietarul va fi taxat. 

Se pare că vecinul celui care a reclamat furtul garajului a discutat cu o astfel de echipă de ”demolatori”, care după ce au tăiat garajul de metal s-au apucat să îl demoleze și pe cel de lângă, fără niciun avertisment. 

Poliția Cluj a confirmat că garajul a ajuns la fier vechi. 

Comentarii Facebook