Un clujean face greva foamei de 11 zile. Protestează și în fața Primăriei. L-au amendat pentru că luptă cu neregulile - VIDEO


Un clujean este în greva foamei de 11 zile, iar de două zile protestează în fața Primăriei Cluj-Napoca.

Ștefan Bartha cere să i se facă dreptate în mai multe cauze, fiind într-un război cu Asociația de proprietari, Secția 4 Poliție, un vecin, Poliția Locală, Garda de Mediu și Primăria Cluj-Napoca. Concret bărbatul se luptă de câțiva ani pentru a determina Asociația de proprietari să treacă numărul real de persoane care locuiesc în fiecare apartament și să îi pună pe toți la plată. ”Acum sunt apartamente cu o persoană, dar locuiesc mai multe”, reclamă acesta.

Cu un vecin este în război deschis pentru că a spart un perete din apartament și a depozitat molozul pe casa scării. Același vecin, acum, își scoate sacul de gunoi pe scară, iar Poliția Locală nu ia măsuri. ”Am chemat Poliția Locală, au venit, dar nu au mai găsit sacul de gunoi și m-au amendat pe mine cu 300 de lei pentru că i-am chemat degeaba”, a spus Ștefan Bartha. Bărbatul a contestat amenda, dar a pierdut procesul.

În urma tuturor acestor nedreptăți, acesta consideră că singura lui armă care i-a rămas este protestul. ”Halep primeste titlul de cetățean de onoare, dar eu, care am merite la construcția Canalului Poarta Albă - Midia Năvodari, sunt bătaia lor de joc? Protestez de două zile în fața Primăriei, iar săptămâna viitoare merg la Parlament”, mai spus Ștefan Bartha.

20191031_111741.jpg

Materialul video a fost realizat la protestul de joi, 31 octombrie. Ștefan Bartha trebuia să protesteze vineri la Parlament, dar a amânat plecarea la București pentru că s-a simțit slăbit și oricum parlamentarii ”nu prea lucrează vinerea”, așa că va face protestul săptămâna viitoare și la București.

El protestează vineri, 1 octombrie, în fața Primăriei și acuză faptul că primarul Emil Boc nu îl primește în audiență de câțiva ani.

Comentarii Facebook