Sambata 26 Octombrie

Un clujean de 48 de ani a fost găsit mort în apartamentul închiriat. Ușa era blocată, iar pompierii au folosit o scară pentru a intra pe geam- VIDEO


Bărbatul nu mai fusese văzut de vecini de sâmbătă. Pompierii nu au putut intra pe ușă deoarece era blocată, așa că au fost obligați să folosească o scară pentru a intra în locuință


Poliția Gherla a fost alertată de vecinii unui bărbatului care nu mai răspundea la ușă de câteva zile.  Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, locuia singur într-un apartament închiriat, situat la etajul I al unui bloc de pe Aleea Stăruinței din Gherla. Ultima dată a fost văzut de vecini sâmbătă.

Proprietarul apartamentului a încercat să-l contacteze după ce a observat că nu răspunde la telefon și nici nu deschide ușa. Întrucât nu a reușit să ia legătura cu el, a decis să anunțe autoritățile. Poliția a intervenit, iar un echipaj al pompierilor de la Punctul de Lucru Gherla al Detașamentului Dej a fost trimis la fața locului.

Întrucât ușa era blocată, pompierii au folosit o scară pentru a ajunge la balconul apartamentului și au reușit să intre în interior. Într-una dintre camere, l-au găsit pe bărbat fără suflare, cu o sticlă de băutură lângă el.

Echipa medicală sosită la fața locului a confirmat decesul. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru autopsie, care urmează să stabilească împrejurările exacte ale decesului. Primele indicii sugerează că bărbatul ar fi murit din cauze medicale, posibil agravate de consumul de alcool.

Vecinii au declarat că bărbatul era cunoscut pentru problemele sale de sănătate și că obișnuia să consume alcool în mod regulat. Poliția continuă ancheta pentru a confirma cauza exactă a decesului și pentru a exclude orice suspiciune de act criminal.

barbat mort gherla colaj.jpg

gherla barbat mort 1.png

barbat mort gherla 2.png

Vezi video AICI


Comentarii Facebook