Un clujean cere ca biletele pe tramvaiele cu aer condiționat să fie mai scumpe

 

Supărat că nu toate mijloacele de transport în comun sunt dotate cu instalații de aer condiționat, un clujean cere ca cei care beneficiază de acest serviciu să plătească mai mult.

 

În noile tramvaie cumparate de Primaria Cluj aerul conditionat functioneaza la maxim, oferind un confort deosebit si o mare bucurie celor care circula cu tramvaiul. Parca si noile autobuze au sisteme de aer conditionat !? Daca da, de ce nu putem si noi cei care folosim autobuze pe trasele spre Cora, Polus ( nr 28 ), si dinspre Cora spre Sigma Shoping, sa beneficiem de aer conditionat? Daca autobuzele din Cluj Napoca nu au aer conditionat, cand va cumpara Primaria Cluj-Napoca autobuze cu aer conditionat sau cand se vor monta instalatii de aer conditionat in autobuze ? Ar trebui ca biletele la tramvaiele cu aer conditionat sa fie mai scumpe, pana cand nu se pun instalatii pe toate”, a scris Adrian Bogdan, pe domnuleprimar.ro.

 

Clujeanul este invidios pe cei din Mănăștur și se întreabă de ce numai ”cei care circula cu tramvaiele noi au dreptul la comfort termic vara? Ceilalti trebuie sa ajunga transpirati la destinatie?”.

 

Adrian Bogdan îi face și o sugestie primarului Emil Boc, spunându-i că poate cumpăra aparate portabile de climatizare în autobuze, care se pot alimenta de la ”acumulatorul autobuzului, pana cand se va schimba tot parcul de autobuze. Majoritatea aparatelor de racire pot si incalzi cu randament mult mai bun decat incalzirea electrica. In Cluj majoritatea autobuzelor second hand sunt aduse din Franta din orase in care iarna nu este frig si autobuzele au sisteme de incalzire slabe, care nu fac fata la temperaturi de sub 5 grade Celsius. Aparatele portabile de climatizare ar fi folosite zilnic de mii de platitori de impozite, spre deosebire de investitii si cheltuieli de milioane facute de Primaria Cluj, care stau nefolosite de zeci de ani”, a mai scris clujeanul.

Comentarii Facebook