Un clujean și-a găsit singur bicicleta de 1.300 de euro, furată în 2011. Poliția nu i-o poate restitui - FOTO

 

Un clujean a rămas fără bicicleta de 1.300 de euro în anul 2011, când i-a fost furată. După 2 ani, în 2013, el a găsit-o accidental, dar Poliția nu îl poate forța pe actualul proprietar să i-o restituie.

 

În aprilie 2007, am cumpărat o bicicletă direct de la un prieten foarte bun, cu care am fost coleg la școală. Am venit la Cluj-Napoca să fac facultate și, în mai 2011, mi-a fost furată bicicleta de pe stada Padin.

 

Am fost la Poliție, la Secția 4. Am scris o gramadă de declarații și am asteptat 2 ani!!! Am găsit bicicleta în centru, lângă clubul Bulgakov. Am chemat Politia. Am fost eu cu proprietarul la sectia 1. El a scris o declarație și a primit o foaie că n-are voie să vândă bicicleta. A zis că este cumpărător de bună credință, că a cumpărat de la cineva bicicleta și eu nu primesc înapoi bicicleta. Poliția a spus că o să mă sune pe mine și să aștept.

 

În final, politia a zis să astept să ajungem până la judecător ( dureaza iarași minim 1 an ) să vedem cum se judecă. Eu am așteptat foarte mult și nu mai vreau să aștept. 

 

Am găsit bicicleta și vreau o sa primesc înapoi. Am140 de fotografii și 15 de videouri cu bicicleta mea”, ne-a scris Lakatos Tamas.

 

Poliția precizează că actualul cumpărător al bicicletei a cumpărat-o perfect legal și nu poate fi restituită decât în urma unei hotărâri definitive a instanței.

Comentarii Facebook