Un clujean acuză taximetriștii de la aeroport că refuză clienții și stau la vânătoare de curse lungi: ,,Riscăm miticizarea Clujului”


Un clujean, revenit în țară după o vacanță în Italia, spune că a fost refuzat complet de un taximetrist pe aeroportul din Cluj-Napoca, pe care l-a văzut mai apoi la ,,vânătoare” de clienți care ar fi avut o destinație mai îndepărtată. 

,,Astazi, 26.12.2023, venind de la aeroportul Cluj-Napoca, am fost refuzați (subsemnatul, soția, copilul de 3 ani și mama mea) de către dl taximetrist cu nr cj ** ***. Nici macar nu a oprit, și-a continuat deplasarea, apoi observandu-l ca sta la "agațat" de clienți, probabil cu perspectiva unei curse mai lungi. Sunt de părere că aceste practici trebuie să înceteze altfel riscăm "miticizarea" Clujului (fără nici o urma de rasism sau mandrie regională).

Ps: am fost turisti la Roma, nu că ar fi ceva în neregulă cu cei care lucrează în Italia, dar acum încep sa vad, în antiteză cu ce se intamplă la noi de ce aveau ei străzi pavate și mozaic în baie acum 2000 plus ani. Sărbători fericite!” a sesizat clujeanul.

Comentarii Facebook