Un clujean a spălat o bancă din Parcul Central, plină de excremente de pasăre. Lecție predată celor de la Spații Verzi - FOTO


Un clujean a observat o bancă din Parcul Central plină cu găinaț de cioară și s-a pus să o spele. Firma care se ocupă de parcurile Clujului și cei de la Spații Verzi din cadrul Primăriei au uitat să își mai facă și treaba. 

Măcar am făcut un lucru bun pentru Cluj.

De cel puțin un an acea bancă era plină de gâniaț de cioară și toată lumea o ocolea. Arăta foarte inestetic așa că am luat atitudine. Azi de dimineață pe la 7:00 mi-am pus în rucsac:

- un burete de sârmă

- două tipuri de diluant

- o sticlă de alcool izopropilic

- două cârpe

și am pornit spre parc Am plecat însă cu frica în sân.

- Oare de la ce oră putem ieși afară? Știu că la 20:00 se dă "stingerea" dar oare la 7:00 dimineața putem circula pe stradă? 

- Dacă o să mă prindă vreun polițist în timp ce curăț banca, mi-oi lua vreo amendă că n-am autorizație de la primărie? Îmi asum și voi  plăti amenda.

După ce am ajuns, m-am pus pe treabă. Nu am fost văzut decât de câțiva oameni care făceau jogging. Niciun polițist din fericire nu era pe-acolo”, a relatat Cristian Ţone. 

Felicitări pentru spiritul civic. Nota 2 firmei care gestionează Parcurile Clujului, dar și Serviciului de Spații Verzi din cadrul Primărirei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook