Duminica 28 Aprilie

Un clujean a filmat experiența negativă de la Taverna Racilor: ”Domnule Pescobar, nu vreau 100 de lei pe Revolut, ci să livrați!” - VIDEO


Un clujean a documentat haosul de la Taverna Racilor, fiind ciudat cum Pescobar a obținut autorizațiile de funcționare și a deschis restaurantul din Cluj, deși din pereți atârnau cabluri de curent. 

Cel care a filmat totul a explicat pe larg de ce experiența a fost una proastă. Produsele nu erau gătite bine sau erau ”înecate” în ulei, iar servirea a lăsat de dorit. ”Icrele au fost la fel de geniale ca orice cutie de icre luată din magazin cu 5 lei, iar cele patru urme de creveți au fost aproape ok. Pâine, deși congelată ca restul de 90% din preparatele din meniu, a fost bună. 

La baia mixtă erau două vase de toaletă, iar pentru o cantină cu o capacitate de peste 300 de oameni e cam puțin. Ce să zic, încă un vas de toaletă era egal cu o masă pierdută, ca spațiu, așa că atât s-a putut! Am comandat paste cu homari, dar cică nu s-au putut face, totuși platourile scumpe cu homari fugeau pe lângă capul meu. Au fost păstrați pentru cei mai buni. Am comandat paste cu fructe de mare. Câtea midii și niște creveți mediocrii. Alt produs a fost Fritto Misto, adică hai să aruncăm fructe de mare congelate direct în ulei să vedem ce se întâmplă. A fost teribil. La cât ulei au avut, faptul că nu se mai găteau la mine în gură era minune mare”, a relatat cel care a filmat.

De asemenea, lucrările la restaurant nu era încă finalizate, ceea ce ridică un mare semn de întrebare. Toaleta are numai două băi, pentru un local care se recomandă de lux. 

Cel care a filmat a plătit circa 300 de lei, iar pe bon de plată apărea și apa plată pe care nu a mai primit-o. Acesta a dat nota 3. 

Au fost multe reclamații și pe Google Reviews, dar locația, comparată cu o cantină, a fost plină tot weekendul, deci profitul a fost maxim.

Comentarii Facebook