„Oare Poliția nu are nicio autoritate?”. Clujeni aduși în pragul disperării de zgomotul din sala de sport din bloc, în cartierul Între Lacuri


Mai mulți clujeni care locuiesc într-un bloc din cartierul „Între Lacuri” spun că au ajuns în pragul disperării de când în acesta a apărut o sală de fitness, la parter. Oamenii nu mai pot avea o viaţă normală din cauza nivelului de zgomot care ajunge în apartament.

Deși au anunțat Poliția de nenumărate ori, răspunsul a fost același, autoritățile nu pot să facă nimic pentru că zgomotul produs de greutățile pe care le trântesc nu poate fi măsurat. 

„Sala de sport funcționează de mai mult de 3 ani, iar în fiecare zi este un zgomot insuportabil de la 7 dimineața la 10 seara, generat de greutățile/barele/elementele metalice pe care le trântesc. Am sunat de nenumărate ori la Poliție, aceștia nu au reușit să facă nimic. Aseară, de exemplu, la aproximativ 23:30 (în afara programului de funcționare, și în intervalul de liniște), cei din sală făceau zgomot. 

Am sunat la Poliție, m-am intalnit cu ei jos și au spus ca nu au ce sa le facă. I-am rugat să vorbească cu cei din sală. După plecarea poliției, aceștia au continuat să trântească încă o oră. Oare Poliția nu are nicio autoritate? Am încercat să vorbim cu cei de la sală, și ni s-a spus explicit că nu se vor lua măsuri. 

Aceștia motivează ca blocul e "de carton" și că n-au ce face. Poliția este singura alternativa, dar se pare că există o lipsa de interes pentru asigurarea confortului cetățenilor. Cei de la Poliție au motivat că n-au ce face pentru că zgomotul creat de greutăți nu poate fi măsurat. 

Este cu siguranță extrem de deranjant, și se pare că cei din sală încep să facă ce vor, când vor, având în vedere lipsa de interes a agenților care vin la fața locului. Vă rog să-mi comunicați: - de ce nu s-au luat măsuri aseară, având în vedere că aceștia funcționau și făceau zgomot în afara programului și în intervalul de liniște? - care este atitudinea Poliției Locale asupra acestei situații, având în vedere că ea persistă de mai bine de 3 ani?”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj.

Comentarii Facebook