Un ”boltist” s-a luat la harță în centrul Clujului, cu un alt șofer! Cel care a filmat scena a fost făcut ”prăduitor ieftin” - VIDEO


Tensiunile în Cluj-Napoca sunt tot mai mari în ceea ce privește sistemul de ridesharing. Un șofer de Bolt a fost filmat marți seara, în centrul Clujului, pe strada Regele Ferdinand, în timp ce se certa cu un alt șofer. 

Se pare că cel de pe Bolt i-a tăiat calea celuilalt șofer. O mașină s-a ales cu oglinda ruptă. ”Luptă intensă cu șmecheraș de la Bolt pe Regele Ferdinand. Șmecherașul de la Bolt pierde la masa verde, rupându-i oglinda cu talpa”, a precizat cel care a filmat.

Alți doi șoferi l-au făcut turnător. ”Și tu un praduitor ieftin .nu mai pot oameni să se elibereze de stres ca apare câte un papagal care a turnat toată viața lui și postează …. Ce ați ajuns să faceți pt a vă da importanți . Mizeriii”.

Și tu smecherasul suprem care se afla in treaba si pune o postare aiurea scoasă din context. De ce nu pui oare tot ce s-a intamplat de la început? Poate pentru ca habar nu ai cum a început si doar te-ai trezit tu apărătorul dreptății unde nu e cazul. Data viitoare, în loc să faci postări la “mișto” pentru că duci lipsă de atenție, fii mai atent la ce se întâmplă în jurul tău și nu învinovăți oameni aiurea în lipsa de informații. Do better!”.

Cel acuzat a replicat, spunând ce s-a întâmplat. ”Așa-zisul șofer ca ăștia nu sunt șoferi, de la Bolț, i-a tăiat calea domnului mai în vârstă, acesta din urma a claxonat iar ilegalul de la Bolț s-a simțit ofensat și a sărit la bătaie. Și sa îți mai zic una: Azi dimineață s-au pus la dispoziția organelor de cercetare penală, toate imaginile de pe camerele de supraveghere din zona, în cauză urmând a se continua cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor. În cauză s-a deschis dosar penal, pt săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii publice. Și ti-o spun din sursa sigura”.

Comentarii Facebook